Är det dags att åka på konferensresa? Om så är det en utmärkt idé om den går till Sundsvall. Få städer i Sverige har lika mycket att erbjuda i form av både natur och stad. I den här artikeln får du tips om vart ni kan bo och vad ni kan göra under er vistelse.

En konferensresa kan vara ett utmärkt sätt att få igång kreativiteten och arbetslusten – förutsatt att den fylls med intressanta föredrag, möten och stimulerande aktiviteter. Med en mix av naturnära upplevelser och urbana miljöer är Sundsvall en perfekt stad för den typen av sammankomster.

Vart ska ni bo i Sundsvall?

Baltic Hotell i Sundsvall är ett hotell som är perfekt för konferensresan. Dels får ni närhet till allt som erbjuds i de centrala delarna av staden, dels är hotellet i sig en fin upplevelse som säkerställer att alla är på sitt bästa humör under konferensen och teambuildingen. En teambuilding-dag som för några år sedan hölls av fotbollslaget GIF Sundsvall mynnade ut i att spelarna vann en miljon kronor. Det finns ingenting som säger att resultatet skulle bli sämre för er. Väl utformade lagbyggande aktiviteter kan helt enkelt vara ett sätt att bädda för framgångar på sikt.

Lagbyggande aktiviteter i Sundsvall

Hos Äventyrsbyggarna Silvanus i närheten av Sundsvall kan ni ta del av många olika lagbyggande aktiviteter. Aktiviteter som både stimulerar det kreativt tänkande och kommunikation. Särskilt väl passar det om ni vill söka er utanför stadsmiljön då alla utmaningarna går av stapeln i skogen. De är inte fysiskt krävande, men hela arbetslaget bör kunna röra sig utan problem i skog och mark. Sundsvall har mycket att erbjuda, särskilt när det gäller natur- och friluftsliv, det finns i och med det gott om möjligheter för er på företaget att själva sätta ihop ett program med teambuilding.

Skönviksberget är ett tips på ett friluftsområde som framför allt är fint under vår och sommar. Där finns gott om grönytor, motionsspår och grillplatser där kommunen lagt ut ved. I Sidsjö Naturområde kan personalen paddla kanot under de isfria årstiderna, och åka skidor och annat under vintern.

Stäng meny